Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Catering and banquets

Neka u organiziranju obiteljskih okupljanja ili poslovnih domjenaka, restoran Pašike ne bude samo Vaša desna ruka, nego i “joker zovi” koji će u cijeli događaj kojega zajedno kreiramo, unijeti dozu tradicije i originalnosti. Jer, upravo kroz catering dolazi do izražaja sva kreativnost naše chefice bake Franke i njene kćeri Mare čiji su recepti upisani u bilježnice mnogih domaćica.

Kreirajući niz jela, ali i ukusne male i oku lijepe zalogaje od dalmatinskog pršuta, sira, maslina, ribljih pašteta, morskih plodova i slastica, učinit ćemo da Vaš važan događaj ostane zauvijek u prekrasnom sjećanju Vama i Vašim gostima te da s njega cijeli život nosite ugodne uspomene kojih ćete se s osmjehom sjećati i rado ih prepričavati.

Obiteljske proslave

Restoran Pašike Vaš je iskusni i provjereni partner u organizaciji važnih obiteljskih događanja poput zaruka, vjenčanja, rođendana, prve pričesti, krizmanja te raznih drugih obljetnica.Potrudit ćemo se pripremiti jela i slastice prema Vašim željama, dekorirati prostor u suradnji s Vama, zajedno izabrati odgovarajuću glazbu i s užitkom biti nezaboravni dio Vaše proslave.

Pogodnosti:

  • Zatvoreni prostor za 30 i poluzatvoreni prostor (bašta) za 70 osoba bez naknade
  • Švedski stol – minimalno 30 osoba
  • Pića u Vašem ili našem aranžmanu
  • Plaćanje karticom na 6 rata