Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Special offer

Special events

U suradnji s našim partnerima i klijentima, tijekom cijele godine organiziramo posebno osmišljena tematska događanja (evente) s gastroenološkom ponudom temeljenom na izvornim dalmatinskim jelima, slasticama i vinima. Iznenadite voljenu osobu romantičnom obrokom na Valentinovo, obilježite Dan žena s kolegicama s posla ili kušajte “bakalar na 100 načina” u vrijeme adventskog posta.

Wine & Cheese Nights

Restoran Pašike kraj radnog tjedna rezervirao je za Wine&CheeseNights koji se odvijaju svakog petka i subote od 22:00 sata.

Uživajte u kasnoj večeri nakon zadovoljstvima ispunjenog dana – u najboljim sirevima, spravljenim po starinskim recepturama malih sirara, koji će Vam donijeti aromatičnu notu mirisnim biljem bogate Dalmacije. Uz to smo Vam pripremili vrhunska vina s geografskim porijeklom naših malih vinara, s kojima jednostavno ne možete pogriješiti, a preporučit će Vam ih sommelieri u tradicionalnim trogirskim narodnim nošnjama.

Ambijent će laganim notama bluesa uživo upotpuniti umjetnik Cima i Vama ne preostaje ništa drugo nego – opustiti se i uživati.

Rezervirajte svoj termin za uživanje!

Wine Tasting Event

Jeste li znali da povijest dalmatinskog vina datira još od drevnih grčkih doseljenima na područje Dalmacije još prije 2.500 godina? Budite dijelom povijesnog trogirskog ambijenta u restoranu Pašike u kojem ćete svoje nepce iznenaditi degustirajući vrhunska dalmatinska vina malih vinara s geografskim porijeklom odakle, osim čuvenih Dingača, Pošipa i Postupa, potječe i svjetski poznato vino Zinfandel, izvorno – Kaštelanski crljenak.

Popijte tu čašu vina za zdravlje, zato što je u vinu istina, zato jer… pronaći ćete već neki razlog, sigurni smo!

Svakog dana od 16:00 sati nadalje ili prema dogovoru

Cijena: 75 kn po osobi

Rezervirajte svoj termin za uživanje!

Mjesec bakalara

Sušeni bakalar kao dio dalmatinske tradicije zaslužuje puno više od jela koje se jede dva puta godišnje, na Badnji dan i Veliki petak. To je jelo koje okuplja obitelj i prijatelje, sve drage nam ljude jer sobom nosi okuse i mirise nekih minulih vremena i lijepih uspomena.

Stoga, tijekom prosinca organiziramo manifestaciju “Dani bakalara” kada naše chefice Franka i njena kćer Mara pripremaju “bakalar na 100 načina”: juhu od bakalara, bakalar na crveno, bakalar bjanko, paštetu od bakalara, bakalar s fažolom, princeze od bakalara, bakalar s njokima, rižot od bakalara, bakalar sa zelenom manistrom, bakalar sa ćićerom (slanutkom), zapečeni bakalar s krumpirima…

Posjetite nas i provedite ugodne trenutke uz naš bakalar pripremljen po tradicionalnim recepturama ili u nekim novim, jednako ukusnim kombinacijama.

Rezervirajte svoj termin za uživanje!